31 may 2011

Vespres de la UB

Barcelona, 5 al 26 de Julio

5 de Julio
Maria Rodés

7 de Julio 
Le Petit Ramon

12 de Julio
Inspira

19 de Julio
ERM

21 de Julio
Le Pianc

26 de Julio
Dotore

Conciertos a las 21h en la Universitat de Barcelona (Edificio Histórico, Plaza Universitat)


1 comentario:

  1. ELS VESPRES DE LA UB és un cicle de sis concerts de petit format que tenen lloc, per sisè any consecutiu, al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (a la plaça de la Universitat) els dimarts i els dijous de les tres primeres setmanes de juliol, a les 21 h. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

    El cicle ofereix una mostra de música variada, amb programació de tots els estils (jazz, flamenc, pop–rock…) que permet gaudir de les propostes musicals més personals i properes de l’escena actual. Són concerts quasi a peu de terra, en un ambient distès que apropa els músics i el públic, una proposta cultural estiuenca, refrescant i atractiva per a les nits de juliol que ofereix una vivència urbana diferent i que descobreix alhora propostes musicals noves. Un punt de trobada per als vespres d’estiu, un lloc per a l’entusiasme i l’espontaneïtat.

    Durant Els Vespres s’instal·la una barra amb servei de bar al jardí de la Universitat i una carpa en un espai annex, des d’on també podreu escoltar el concert.

    Us hi esperem!

    ResponderEliminar